Binnenkort beschikbaar

Inspireer jouw relaties met het digitale magazine

Maak eenvoudig een professioneel magazine!

Het online & digitale magazine van Yazzine is bij uitstek een medium om je verhaal op een inspirerende manier aan je relaties te vertellen. Communiceer op een visuele manier, stuur de lezers doelgericht door verschillende hoofdstukken door de chronologische volgorde te bepalen én zet hen aan tot actie door buttons.

Gebruik het magazine als periodiek medium, als ondersteuning van de website, blog of zelfs als vervanging daarvan. Denk ook bijvoorbeeld aan het heel gemakkelijk kunnen opzetten van een website voor een uniek pand!

Binnenkort bieden wij ook een koppeling met het CRM van Yes-co, zodat je de objectgegevens eenvoudig naar het magazine kunt publiceren. In combinatie met een standaard template creëer je hiermee in één oogwenk een unieke website!

Het magazine in 1 minuut »

Hoe werkt het magazine

In 3 stappen maak je eenvoudig jouw eigen professionele online magazine!

  1. Wat is jouw verhaal?
    Wat willen jouw lezers graag weten? Wat wil jij dat ze weten? Verzamel inspirerende content, foto’s, animaties en video’s
  2. Hoe ziet jouw magazine eruit?
    Start met vormgeven in het CMS van Yazzine. Je hoeft geen design talent te hebben bij YazzStart. Het CMS is eenvoudig vormgegeven en geeft jouw alle tools in handen om een mooi design te maken
  3. Publiceer & deel!
    Met 1 klik publiceer je jouw magazine, deel je deze met relaties én koppel je deze aan je website

Wil je meer weten over het magazine?

Bekijk een voorbeeld van het magazine of neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk hier een magazine »

Overtuigd? Bestel direct jouw eigen digitale magazine!

Klik hieronder en vul het formulier in! Je ontvangt een sms op je telefoon waarmee je digitaal je bestelling kan ondertekenen. Na ontvangst van je bestelling nemen we contact met je op om nadere afspraken te maken.

Bestel het digitale magazine »